Etykiety cenowe plastikowe
Karty plastikowe do przygotowania etykiet cenowych na drukarkach kart. Dzięki matowej powierzchni nie odbijają światła i pozwalają na estetyczną i prostą prezentację ceny produktu i jego składu. Higieniczne – można je myć pod bieżącą wodą bez obawy o utratę estetycznego wyglądu. Zwykle stosowane w piekarniach, cukierniach, sklepach mięsnych i ogólnospożywczych. Cieńsze etykiety cenowe łatwiej umieścić w szynach cenowych na pólkach sklepowych.
![Karty plastikowe PVC czarne matowe](http://centrumkart.com.pl/files/imgs/produkt/min/7e2ffb0eae697904b71c5a41218fe575.jpg)
Karty plastikowe PVC czarne matowe
B50M-SC
Karty czarne (łącznie z krawędziami), matowe do zadruku na drukarkach termosublimacyjnych. Doskonale nadają się do drukowania etykiet cenowych. Posiadają atest na bezpośredni kontakt z żywnością. Dzięki mniejszej grubości są bardziej elastyczne i łatwiej umieścić je w szynach cenowych na półkach sklepowych.
![Karty plastikowe PVC czarne matowe](http://centrumkart.com.pl/files/imgs/produkt/min/3ef5c23cf430ceba027a7810973a742f.jpg)
Karty plastikowe PVC czarne matowe
B76M-SC
Karty czarne (łącznie z krawędziami), matowe do zadruku na drukarkach termosublimacyjnych. Doskonale nadają się do drukowania etykiet cenowych. Posiadają atest na bezpośredni kontakt z żywnością.
![Karty plastikowe PVC białe matowe](http://centrumkart.com.pl/files/imgs/produkt/min/185349dbb2979ca4e4e43c7622b90534.jpg)
Karty plastikowe PVC białe matowe
W50M
Karty białe matowe do zadruku na drukarkach termosublimacyjnych. Doskonale nadają się do drukowania etykiet cenowych. Posiadają atest na bezpośredni kontakt z żywnością. Dzięki mniejszej grubości są bardziej elastyczne i łatwiej umieścić je w szynach cenowych na półkach sklepowych.
![Karty plastikowe PVC białe matowe](http://centrumkart.com.pl/files/imgs/produkt/min/f1f3fe9390d414a5b4a325c7d13d4b42.jpg)
Karty plastikowe PVC białe matowe
W76M
Karty białe matowe do zadruku na drukarkach termosublimacyjnych. Doskonale nadają się do drukowania etykiet cenowych. Posiadają atest na bezpośredni kontakt z żywnością.
pozycje 1 - 4 z 4